Den lyse tid er stærkt på trapperne, og allerede nu kan vi glæde os over, at der ikke nødvendigvis er mørkt, både når vi kører på arbejde eller til studierne, og når vi kører hjem igen. Og det betyder, at mange begynder at tænke på den kommende campingsæson: Er vi klar til at nyde livet under åben himmel med sol i håret og uden alt for meget tøj på? Campingvognen er sikkert allerede gjort klar til sommeren, men hvad med dig selv?

Stadig flere mennesker får foretaget en eller anden form for skønhedsoperation, som kan rette op på noget, som de ikke er tilfredse med. Således er der rekord i antal brystoperationer i disse år, og måske vil du selv gerne have gjort lidt, så du synes, at dit udseende kommer helt i top? en metode, der de seneste år er blevet stadig mere udbredt, er hybrid bryster, som er en særlig teknik. Ved hybrid bryster udnytter kirurgen kroppens eget fedtvæv, for eksempel fra lår og mave, og bruger dette til at lave personligt tilpassede implantater, som så indsættes i brysterne. Når man ved hybrid bryster bruger kroppens eget væv, mindsker man enhver risiko for komplikationer, så metoden har mange fordele.

Også camping oplever vækst, og siden finanskrisen er interessen for camping steget. Så du vil møde mange fæller, når du begiver dig ud i sommerlandet og parkerer campingvognen på en solfyldt campingplads.

Større selvtillid og glæde

En operation med hybrid bryster vil være noget, der kan give dig større selvtillid og glæde ved din krop, så du kan nyde det letpåklædte sommerliv på campingpladsen så meget desto mere. Campingliv er jo om noget en livsform, hvor vi er afslappede og gerne viser vores kroppe frem for hinanden – på ganske ærbar vis, naturligvis! – for der er ikke meget ved at tage ud i det varme sommervejr og ikke kunne klæde sig i en bikini eller behagelig top.

En campingferie vil være en rigtig god måde at fejre, at du har fået gennemført det indgreb, som du måske har spekuleret på længe, men ikke har fået dig taget sammen til. Med hybrid bryster kan du være klar til et nyt kapitel i din tilværelse. Metoden betyder også, at man samtidig kan bruge dit eget væv til at rette op på andre ting, som du måske også gerne vil have korrigeret, så sammen med ‘nye’ bryster kan du også få skabt en smukkere kavalergang eller andet, som du gerne ser rettet til.

Divi