Campinglivet er en af de mest afslappende måder at tilbringe ferien på. Her skal man fokusere på at slappe af, oplade batterierne og nyde det simple liv.

Som campist kommer du væk fra hverdagens stress og jag. Du nyder naturen og den friske luft på campingpladserne, der ofte er placeret nær skov, sø eller hav. Det er med andre ord en god mulighed for at slappe af og fordybe sig i det smukke landskab.

Spis knækbrød til

Campinglivet handler for mange om at få en pause fra hverdagens trummerum med rengøring og stressende daglig madlavning. På campingferien er det tilladt at snuppe sig en klapsammenmad eller en sund skive knækbrød med favoritpålægget og bare lade stå til. Knækbrød passer på mange måder perfekt til campinglivet, fordi det både er sundt og holder sig længe. Og så er det særdeles velegnet til rygsækken, når man skal på tur.

De simple måltider giver samtidig mere tid til at være sammen som familie. Tid som kan bruges på vandreture, ture på stranden for at samle flotte sten, spille boldspil, se på stjernerne og nyde solnedgangen. For man skal heller ikke undervurdere, at campinglivet er en god mulighed for at lære børnene at stresse af, leve mere bæredygtigt – og nyde det enkle liv.

Divi