Elsker du at campe? Og er din campingvogn som et andet hjem for dig? Så kan du med fordel allerede nu gøre den klar til næste sæsons mange campingture. Der er rigeligt at fikse og holde ved lige på en campingvogn, og årligt bør den udsættes for et gennemgribende tjek. Læs meget mere om det her.

Sæt din campingvogn i stand med et spritnyt køkken

Stadig flere danskere vælger at holde ferie på de danske campingpladser. Det er ikke så overraskende, for udvalget af campingpladser er enormt her til lands, og mange af stederne er kendetegnet ved at være placeret tæt på lækre strande og skove. Det kan derfor nærmest være luksuriøst at holde campingferie i Danmark. I særdeleshed hvis man stadser ens campingvogn op med et spritnyt køkken. Overvej at lede efter det hos Rörfokus, som er en af Danmarks største VVS- og badeværelsesbutikker. Udvalget af vandhaner, køkkenvaske og armaturer er enormt, og der er garanteret også noget der passer til din campingvogn. Få derfor udvalget tjekket ud med det samme.

Få støvsuget hele vognen

Er du færdig med årets campingsæson? Glimrende, for så har du mulighed for at finde støvsugeren frem og få støvsuget hele vognen. Der vil typisk være samlet masser af sand, samt skidt og møg i campingvognen i løbet af en hel sæson på campingpladsen. Netop nu er det ideelle tidspunkt til at få det væk. Så frem med støvsugeren, og også gerne moppen, for nu er det tid til at få vognen gjort rent indvendigt.

Husk også at gøre vognen rent udvendigt

Er din campingvogn begyndt at se lidt snusket ud på ydersiden? Det er ikke så overraskende hvis den er, for livet på campingpladsen kan være hårdt for vognen. Masser af regn, sand og mudder kan således føre til kedelige pletter på overfladen, men heldigvis kan de let fjernes. Det handler blot om at få vasket campingvognen.

Du kan med fordel lade vognen blive vasket i dertil indrettede vaskehaller. Du kan også blot finde en børste og en balje sæbevand frem, og så ellers ordne det på god gammeldags manuel facon. Alt det kræver er lidt frisk energi og noget knofedt.

Divi