Det er en skøn ferieform at holde ferie i telt. Hvis I er to og nyforelskede, så skal teltet ikke være ret stort, for så har man jo kun brug for at være tæt på hinanden, og jo mere primitivt, det bliver, jo mere forelsket bliver man – til en vis grænse i hvert fald…

Når man har fået lidt mere rutine i parforholdet og måske også småfolk i familien, så vil man gerne have lidt mere komfort, og det kan man heldigvis også få i et telt. Dels findes der store og lækre villatelte, som er opdelt i flere rum, så man kan undgå at lave mad oven i soveposerne, og dels kan man på nogle campingpladser leje faste telte, som er lige til at rykke ind i for en periode.

Overvejer du at købe villatelt, er der mange muligheder for at finde det rette telt på nettet, ellers du kan gå i en forretning, der sælger outdoor udstyr eller campingudstyr. Vælg efter familiens behov, så I kan få jer det skønneste campingliv, men husk også at tage højde for en række praktiske forhold, så I får et telt, der dur til netop jeres behov.

Divi