Danskerne elsker at tage på campingferie. Det er der intet at sige til, for det er en aldeles befriende og afslappende ferieform. Samtidig er der rigeligt med campingpladser at vælge imellem, og de fleste af dem ligger endda naturskønt, og ofte helt ud til de danske kyster. Er du selv klar på at tage på campingferie? Så læs med her, hvor vi kommer ind på, hvordan du klæder dig ordentlig på til denne ferieform.

Den rette påklædning afhænger af sæson, vind og vejr

Ofte spørger folk, hvad det rette slags tøj til campingferier er. Der er intet enkelt svar på dette spørgsmål, for det hele afhænger i den grad af sæson, vind og vejr. Når du tager på campingferie er du nemlig typisk rigtig meget udenfor. Netop derfor er det vigtigt at tage tøj på, som beskytter mod det til tider bistre danske klima.

Her kan du købe dit tøj online

Er du både vild med modetøj, samt også glad for at tage på campingferie? Så bør du overveje at smutte forbi NA-KD, hvor du kan finde masser af moderigtigt tøj, samt flotte accessories. Og så endda til priser hvor alle kan være med. Det er også på en webshop som den, at du kan købe velegnet tøj til campingture.

Her er en række bud på tøj. der vil passe godt til din kommende campingtur:

  • En god vindtæt jakke: Rigtig mange danskere elsker at lægge vejen forbi de danske campingpladser ved kysterne. Er det også planen for din kommende campingtur, og skal du ud og gå ved stranden og kysten om aftenen, så kan det godt blive lidt blæsende og småkoldt. Og så er det altså en god idé at have en lækker vindtæt jakke med sig. Og husk nu, selv om sommeren kan det sagtens blive en smule køligt ved kysten om aftenen. Er du i særdeleshed til efterårscamping, så er det naturligvis ekstra vigtigt at medbringe den varme jakke.
  • Til damerne – en flot sommerkjole: Skal du afholde din campingferie i sommerperioden, så bør du også snuppe én eller flere sommerkjoler med dig i kufferten. Mange af dagene på campingpladsen vil nemlig typisk skulle nydes i strålende solskin, og garanteret også med høje temperaturer. Og så er det altså dejligt at have en let og sommerlig kjole klar.
  • Til herrerne – shorts er et must: For herrerne er det altid en god idé at tage shorts med sig. Det gør det lidt mere behageligt at holde ferie på den varme campingplads om sommeren, og samtidig er det lettere at bevæge sig i dem, samt spille fodbold og lignende, sammen med vennerne, familiemedlemmerne og de andre på campingpladsen.

Hvor meget tøj skal du pakke?

Til sidst er det også en god idé at overveje, hvor meget tøj man egentlig skal medbringe til campingferien. Det afhænger naturligvis i høj grad af. hvor længe ferien skal vare. Skal du blot være på campingpladsen over en weekend, så behøver du selvsagt ikke medbringe meget. Skal du derimod være der i én eller flere uger, så medbring en del mere, og undersøg samtidig på forhånd, om der er et møntvaskeri eller lignende i nærheden af jeres campingplads.

Divi