Når man spørger camping-entusiaster, hvorfor de elsker at campere, så modtager man ofte mange forskellige svar. Og det er jo klart nok, for vi har alle hver vores årsager til at elske denne herlige ferieform. Sagen er nemlig den, at der ikke kun er én årsag til, hvorfor camping er fedt. Der er mange. Her er blot en lille liste.

Yes, den er god nok. Når du camperer er det næsten som at være på ferie, og samtidig have sit hjem med sig. “Men var meningen ikke at komme væk hjemmefra, og ud at opleve noget?” spørger folk så måske. Jo da, men derfor kan man da godt slappe af i en hyggelig campingvogn, som man endda kan dekorere med flotte tapeter fra Familietapeter.dk, og dermed gøre hjemlig.

Mange camping-entusiaster elsker denne form for tryghed. For selvom du måske har slået lejr på en campingplads i Frankrig, så har du stadig din gode gamle campingvogn at fortrække til.

Endnu en årsag til at camping bare er for fedt er, at man kan campere primitivt. Det kan f.eks. foregå i et lille telt midt ude i naturen. Det er der mange, der higer efter. Den der naturlige og vilde tilværelse, som er en total modsætning til den daglige trummerum.

Camping er med andre ord bare for fedt, fordi det kan så meget. Det kan være hjemligt og trygt, og vildt og naturligt.

Divi