Der er mange naturskønne områder i Danmark, hvor campister kan søge hen og få fred i sjælen, vandre i naturen eller besøge seværdigheder i by og på land. Hvilken type landskab, man foretrækker, er meget forskelligt, Nogle vil gerne en tur til Vesterhavet, hvor den voldsomme natur kan lutre sjælen og blæse håret igennem, mens andre mere nyder den idyiliske natur ved østkysten mere blide stande.

På Sydfyn er det nok mere den blide natur, der er i højsædet, men man møder nu også voldsomme landskaber i Svanninge bakker, som når højt op og giver en fortræffelig udsigt over det omkringliggende landskab.

Sydfyn har mange gode campingmuligheder både på selve Fyn og på tilgrænsende halvøer som Helnæs, der er et beskyttet naturområde og kendt for sine mange smukke kystområder, smukt istandsatte bindingsværkhuse og -gårde m.v. På Sydfyn ligger også byen Faaborg, hvor man blandt andet har et interessant kunstmuseum med mange malerier af de såkaldte fynske malere, der skildrede almuelivet i det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede. Også Svendborg er spændende at besøge for campisten, og vil man forlade campinggryderne for en aften, er der mulighed for gourmetmiddage på eksempelvis Falsled Kro, som ligger smukt lige ved kysten syd for Assens.

Divi