Smuk natur, venlige mennesker og ikke mindst et væld af fantastiske campingpladser. Det er bare tre af mange rigtig gode grunde til at campere i Nordjylland. Her er 6 grunde til at vælge Nordjylland som destination for den næste campingtur.

[IMAGE=fgNUfSbp9LaA.jpg]

1. Campingpladserne

[IMAGE=fPhGnKe57v0E.jpg]

Nordjylland er et slaraffenland, når det kommer til campingpladser. I Nordjylland findes der op imod 80 campingpladser, så der burde ikke være problemer med at finde noget, som passer til din og familiens smag. Du finder campingpladser, som ligger tæt på de mange dejlige strande, men der er også muligheder for at campere i den smukke nordjyske natur eller tæt på byer og forlystelsesparker.

[IMAGE=djIxAifNbWGp.jpg]

2.Naturen

Den nordjyske natur er helt unik og det er muligt at bruge mange dage på at opleve de mange smukke naturområder. Har du aldrig været i Nationalpark Thy er et besøg i dette fantastiske hjørne af Danmark et absolut must. Og hvis man er på disse kanter, skal man heller ikke snyde sig for et besøg på den berømte vandreklit Rubjerg Knude, hvor man kan nyde en fremragende udsigt fra 100 meters højde.

3. Strandene

Hvert år valfarter folk til Nordjylland med det ene formål at opholde sig på en af landsdelens mange fantastiske strande. Blandt de mest populære strande er Blokhus Strand og Løkken Strand, hvor man også kan opleve den “hvide by”, som består af flere hundrede små badehuse, som ligger sirligt på rad og række på den brede strand.

4. Maden

Mad havet og den rå, fantastiske natur som nærmeste naboer kan Nordjylland byde på et fantastisk spisekammer. Der findes masser af små hyggelige gårdbutikker og mulighed for at købe frisk fisk på havnen, som man kan tage med hjem til campingpladsen og grille. Er man til store kulinariske oplevelser, er Nordjylland også leveringsdygtig i masser af anmelderroste restauranter.

5. Aalborg

Nordjyllands største by har udviklet sig meget over de seneste årtier og byder i dag på mange oplevelser for hele familien. Ikke mindst når det gælder kunst- og kultur har Aalborg indtaget en position som en af landets absolut bedste steder at besøge. Her finder man masser af udstillinger og er man til arkitektur, skal man lægge vejen forbi Utzon Center, som er tegnet af den verdensberømte danske artitekt Jørn Utzon. Her kan man blive klogere på kunst og arkitektur. Aalborg er også rig på shoppingmuligheder, hvad enten man skal købe tøj fra Ralph Lauren eller brugskunst.

6. Skagen

Man skal heller ikke snyde sig selv for et besøg på toppen af Danmark. Skagen er vidt berømt for sit specielle lys, den fantastiske sommerstemning på havnen og museerne, hvor man kan blandt andet kan fordybe sig i byens store malere gennem tiden. Snyd heller ikke familien for en tur ud på Grenen, hvor man stikke fødderne i to farvande – Skagerak og Kattegat – på en og samme tid.

Divi