Camping har noget, som ikke andre ferieformer har: Her kommer vi tæt på hinanden, vi er tæt på naturen, og alle på en campingplads er fælles om det hyggeligste projekt, man kan tænke sig: At få skabt nogle dejlige stunder for en selv, børnene og dem, der besøger os på pladsen.

De fleste med børn har set, hvordan ungerne lynhurtigt får nye venner, når de går på opdagelse på campingpladsen og finder ud af, at der er masser af børn at lege med. Men også for voksne er camping en god måde at få nye bekendtskaber på – ja, man kan ligefrem kalde camping for en form for træf for nogle af de mange singler, der bor alene i dette land og kan bruge campinglivet til at møde nye, potentielle partnere.

Skulle du have de bagtanker, når du tager på camping, er det vigtigt, at du er klar til situationen. Tjek om du har en ubehagelig dårlig ånde, og hvis det skulle være tilfældet, kan du få en række midler imod det hos GUM, hvor du også i det hele taget kan få gode råd og vejledning vedr. god mundhygiejne – noget, som er meget vigtigt for ens velbefindende.

Det behøver nu ikke at være dating, der spøger i baghovedet, når man tager på camping. Camping er på alle måder en god måde at få nye bekendtskaber på og holde dem ved lige. Du vil møde en masse mennesker, som du har fælles interesser med, og der er mange af dem. For interessen for camping stiger voldsomt i disse år og er kulmineret her i 2021. Baggrunden for dette er ikke mindst coronakrisen, som har påvirket folk på mange måder og blandt andet medført, at mange er blevet mere interesserede i livet i og med naturen. Og nærhed med naturen – det oplever man i særklasse på en campingtur, hvor det eneste skel mellem naturen og dig selv er teltdugen eller måske blot en væg i et shelter.

For nogle, ikke mindst børn, er det venskaber for livet, der bliver grundlagt på en campingtur. Mange mødes år efter år på forskellige campingpladser rundt omkring i både Danmark og udlandet, og andre mødes også privat uden for campingsæsonen. Har du lyst til camping, men ikke prøvet det før, kan du med sindsro kaste dig ud i det – og du kan være sikker på, at mange af dine medcampister vil hjælpe dig tilrette og dermed også lægge grunden til nye og dejlige bekendtskaber.

Divi