Det er blevet moderne at køre land og rige rundt i en autocamper. Mange vælger også den mulighed, hvis de skal sydpå på campingferie, og folk, der rejser til USA, vælger ofte den mulighed at leje en autocamper, og så tager de den klassiske tur ned langs den californiske vestkyst og ind til Las Vegas – en fantastisk tur, som kan suppleres af utallige andre ture i det naturskønne USA.

Men skal man rejse med autocamper eller med campingvogn? Nogle gange har man valget, og der er fordele ved begge rejsemuligheder.

Hvis man rejser med en autocamper, har man den store fordel, at man så at sige har huset på ryggen. Man har hele ferielivet samlet i ét køretøj, og man kan gøre holdt uden den store planlægning, blot der er faciliteter til det, at der er sikkert, og det er lovligt at overnatte der, hvor man vælger at standse.

Med en campingvogn er man lidt friere stillet, fordi man parkerer den på pladsen og kører ture derfra. Til gengæld kan det være lidt af en prøvelse for folk, der ikke er vant til det, at have en campingvogn på slæb på motorvejen, men det plejer at være et spørgsmål om rutine.

Divi