Stemning fra pladsen (2014 01 05 12 06 09 UTC)
Luftfoto campingpladsen (2014 01 05 12 06 09 UTC)

Skarrev Strand Camping ligger meget smukt på nordsiden af Aabenraa fjord i Sønderjylland. Pladsen ligger helt unikt helt nede på stranden ud til revet. Her kan du feriere med vandkanten kun få meter væk

Vi bestræber os på at give vore gæster en oplevelse af original campingferie som Campingferie startede. Her er ingen marmor på væggene, men dog nye bade- og toilet faciliteter, ingen overfyldte pladser og endeløse rækker af campingvogne og støjende trafik igennem pladsen.

Vi har til gengæld masser af hygge og atmosfære og ægte Sønderjysk lune. Frisk badevand og den smukkeste natur, med skoven og fjorden som nabo.

Et væld af muligheder for udflugter til seværdigheder og oplevelser i naturen. Alle pladser er placeret i overensstemmelse med naturens udformning og indretning.

Fiskeri
Vi tilbyder Ideelle fiskemuligheder, både torsk og makrel samt mange arter fladfisk fiskes i fjorden. Godt udgangspunkt for cykelferie. Også windsurfing, kitesurfing og anden vandsport har særdeles gode vilkår på Aabenraa fjord. Og selvfølgelig kan man bestille frisk morgenbrød i butikken, tage med børnene på legepladsen eller bare dase på stranden med en god bog. Stedet er ideelt til nogle dages afslapning med familien eller bare en enkelt overnatning på turen rundt i Danmark. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en dejlig campingferie som vor mor lavede den